Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Νέες δημιουργίες και μια ξεχωριστή δημοπρασία

Ο φετινός χειμώνας δεν ήταν βαρύς και δεν με πειράζει καθόλου αυτό, αλλά ομολογώ ότι είχα ανάγκη να δω λίγο χιόνι, έστω για μια μόνο μέρα. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί όμως πια, οπότε το αποδέχτηκα και περιμένω την άνοιξη. Ο καλός καιρός και το φως του ήλιου μου ανεβάζουν τη διάθεση και νιώθω την ενέργειά μου να αυξάνεται, σαν να με έχουν βάλει για φόρτιση!

Με αφορμή λοιπόν την προσεχή άνοιξη, άρχισα να κατεβάζω διάφορες ιδέες για το μικρό μου e-shop και τα αντικείμενα που ετοιμάζω είναι συνήθως φτιαγμένα με χρώματα φωτεινά και ζωηρά! Όπως ας πούμε αυτοί οι μαγνήτες από μικρές πέτρες, στολισμένες με φύλλα χρυσού/ασημιού και πασπαλισμένες με χρυσόσκονη.

 

Ένα ακόμη ξύλινο πινακάκι ζωγραφίστηκε με λόγια του αγαπημένου Πίτερ Παν και είναι έτοιμο να διακοσμήσει κάποιο παιδικό δωμάτιο.


Μια νέα σειρά από ξύλινες πινακίδες προστέθηκαν στη συλλογή του Wood & Stone. Φτιαγμένες από ξύλο σημύδας, στρογγυλές ή σε σχήμα μικρής σημαίας, είναι έτοιμες να κρεμαστούν στο χώρο σας... στο γραφείο σας ίσως! Επέλεξα να γράψω στην επιφάνειά τους μηνύματα που αγαπάω και που μου τράβηξαν την προσοχή!


Για πρώτη φορά πειραματίστηκα με τη χάραξη της πέτρας και τελικά το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ, οπότε προέκυψαν αυτές οι μικρές πέτρες-μπρελόκ. Ιδανικές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού στην επιφάνειά τους μπορούν να χαραχτούν τα αρχικά του ονόματός σας και αυτό του αγαπημένου σας ανθρώπου, όπως τότε που χαράσσαμε τα αρχικά μας στα παγκάκια και τους κορμούς των δέντρων.


Με αφορμή όμως την γιορτή του Έρωτα, προέκυψαν κι άλλες ζωγραφισμένες πέτρες με μηνύματα αγάπης.  Και ναι μεν η μέρα αυτή πέρασε, όμως τον Έρωτα τον γιορτάζουμε κάθε μέρα, έτσι δεν λέμε; Αν λοιπόν αποφασίσετε να αποκτήσετε το μπρελόκ ή μια πέτρα αγάπης, αυτή θα συνοδεύεται και από μια καρτούλα, ώστε να την χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο! Τις κάρτες τις φαντάστηκα μεν εγώ, αλλά η δημιουργία τους ανήκει εξ ολοκλήρου στην φίλη μου Μαρία, η οποία μοιάζει να βρίσκεται στο μυαλό μου και "πιάνει" με ευκολία ό,τι κι αν της περιγράψω. Μαράκι ευχαριστώ!



Για το τέλος άφησα τα μαρτάκια! Εντάξει, τους έχω μεγάλη αδυναμία, μιας και μαζί τους υποδεχόμαστε την άνοιξη! Τα στοιχεία τους δεν επιλέχθηκαν τυχαία. Το σύννεφο είναι για τον Μάρτη-γδάρτη, η πεταλούδα για τον ερχομό της άνοιξης και το μάτι είναι για να μην σας ματιάσουν, λόγω της ομαρφιάς σας! Αμέ! Γι αυτό το συγκεκριμενο έχει και τιρκουάζ χάντρες, όχι μόνο κόκκινες και λευκές.


Όλα αυτά και άλλα πολλά, εφόσον σας ενδιαφέρουν, θα τα βρείτε στο Wood & Stone (κλικ), μαζί με πολλές ακόμη φωτογραφίες και πληροφορίες για κάθε προϊόν.


Όμως θα θελα να μοιραστώ μαζί σας και κάτι ακόμη!  Κάτι όμορφο ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες από πολλούς δημιουργούς που δραστηριοποιούνται στο instagram και όχι μόνο. Μια μεγάλη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από 17-21 του μηνός, με προϊόντα των δημιουργών (μεταξύ των οποίων και δικά μου). Όλα μα όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα δοθούν στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα, ενώ εμπνεύστρια όλου αυτού του υπέροχου πρότζεκτ είναι η Μιρένα ( bymirenamade). Εδώ θα διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και εδώ (greek.crafters.united) μπορείτε να γίνετε μέλος, ώστε να "χτυπήσετε" και να διεκδικήσετε όποια από τα προϊόντα σας αρέσουν. 
Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα για έναν ξεχωριστό σκοπό!

 

Καλημέρα και καλό τριήμερο φίλοι μου αγαπημένοι!
Χαρασκευή σήμερα!!

Litsa

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα όμορφη! Χαρά Θεού οι φωτογραφίες σου και φέρνουν την άνοιξη νωρίτερα! Τα φιλιά μου! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχες όλες οι δημιουργίες σου Λιτσάκι!!! Συνέχισε έτσι, είσαι καταπληκτική! Πολλά φιλιά και καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ομορφιές ετοίμασες πάλι χρυσοχέρα???μπραβο σου!!
    καλο τριημερο εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Λίτσα τέλειες οι ανοιξιάτικες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ χαριτωμενα ολα ...κ τα μαρτακια τρελααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!