Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Προσωποποιημένα δώρα για συγγενείς, φίλους ή δασκάλους

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ανέβασα για πρώτη φορά τις πέτρες που άρχισα να ζωγραφίζω. Σιγά-σιγά στην αρχή κι έπειτα πιο εντατικά, μιας και με την εμπιστοσύνη σας ετοίμασα για εσάς δώρα φίλων, συγγενών, δασκάλων... Έτσι δημιουργήθηκε και το μικρό μου e-shop στο jamjar! 

Από εκείνη την πρώτη μέρα που "βγήκαν" στον αέρα οι μικρές μου δημιουργίες, με τιμάτε συνεχώς με την εμπιστοσύνη σας! Έτσι τους τελευταίους μήνες ετοίμασα διάφορες πέτρες, όπως εσείς μου τις ζητήσατε, γραμμένες με τα ονόματα ή τα μηνύματα που επιθυμούσατε.


Ακόμη και για γάμο ζωγράφισα μία πέτρα και η αλήθεια είναι, ότι ήταν για μένα μια πολύ ωραία πρόκληση! Ως σύμβολο σταθερότητας, αναγράφηκε στην επιφάνειά της η ημερομηνία γάμου του ζευγαριού με χρυσά γράμματα σε λευκό φόντο.


Προς το τέλος της σχολικής χρονιάς, ετοίμασα για τους αγαπημένους σε εσάς δασκάλους πέτρες σε όλα σχεδόν τα χρώματα. "Άνθρωποι που εμπνέουν τα παιδιά μας, αξίζουν ένα ξεχωριστό δώρο" έτσι μου λέγατε και η αλήθεια είναι ότι κάθε σας λόγος με συγκινούσε το ίδιο! Έτσι δημιουργήθηκαν όλες αυτές οι πέτρες, γλυκές και πολύχρωμες σαν καραμέλες.


Λίγο αργότερα άρχισα να ζωγραφίζω και επάνω σε ξύλο, αφού είναι πιο ελαφρύ, οπότε τα μικρά στολίδια εύκολα μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο ή σε κλαδιά. Έτσι άρχισα να γράφω μηνύματα κι επάνω σε ξύλινες καρδιές και αστέρια. Όχι μόνο για δασκάλους, αλλά και για ανίψια σας, φίλους ή για προσωπική σας χρήση!


Τις τελευταίες ημέρες εντάχθηκαν στο e-shop νέες δημιουργίες με κύριο υλικό το ξύλο.
Ροδέλες από ξύλο σημύδας,  ζωγραφισμένες στο χέρι και σε μεγάλο μέγεθος (με διάμετρο 16 εκ. περίπου), ώστε να μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε κάποιο ράφι ή έπιπλο ως διακοσμητικά αντικείμενα.



Σελιδοδείκτες φτιαγμένοι από ξύλινες χάντρες - ζωγραφισμένες στο χέρι - και χρωματιστές κορδέλες, αποτελούν ιδέα για ένα παιχνιδιάρικο, χειροποίητο δώρο. 


Τέλος, ζωγράφισα μία σειρά από ξύλινα πινακάκια, που θα μπορούσαν να στολίσουν ένα παιδικό δωμάτιο ή ακόμη και το γραφείο σας.

Το πρώτο που είχα ζωγραφίσει, ήταν αυτό με το μήνυμα του Πίτερ Παν, με σκοπό να στολίσει ένα αγορίστικο δωμάτιο.


Σκέφτηκα ότι πρέπει να ετοιμάσω κάτι και για κορίτσια κι έτσι προέκυψε το παρακάτω πινακάκι...


 Ενώ αυτό θα μπορούσε να μπει σε οποιοδήποτε παιδικό δωμάτιο.


Και τέλος αυτό, το οποίο είναι πολύ αγαπημένο, μιας και πράγματι η κάθε μας μέρα θα έπρεπε να είναι πασπαλισμένη με κομφετί! Το ζωγράφισα με σομόν, λευκό, μαύρο και χάλκινο, έχοντας στο μυαλό μου εμάς τους ενήλικες και όχι τα παιδιά, γιατί από εμάς λείπει το κομφετί νομίζω... Άρα θα στόλιζε επιτυχώς τον τοίχο κάποιου γραφείου!


Αυτά και άλλα θα βρείτε στο e-shop μου, μαζί με όλες τις πληροφορίες και αρκετές ακόμη φωτογραφίες, ώστε να έχετε μια καλύτερη εικόνα των προϊόντων . Ωστόσο για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση είμαι πάντα στη διάθεσή σας!

Τώρα παλεύω να ετοιμάσω τα χριστουγεννιάτικα δημιουργήματα, αλλά προς το παρόν είναι αρκετοί οι παράγοντες που δυσκολεύουν το έργο αυτό... Αν όμως τα καταφέρω τελικά, τότε θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέα δημιουργήματα σε κλίμα χριστουγεννιάτικο.

Ως τότε σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για τη στήριξή σας και τα υπέροχα λόγια σας! Ευχαριστώ από καρδιάς!

Σας φιλώ με ευχές για μια ομαλή εβδομάδα!
Καλημέρα

Litsa

Υ.Γ. περισσότερες εικόνες από πέτρες και ξύλα που ζωγραφίστηκαν μετά από ειδική παραγγελία ή όχι, θα δείτε σε παλιότερες αναρτήσεις εδώ: http://fraulitsasworld.blogspot.gr/p/stones-by-lts.html

6 σχόλια:

  1. Τι όμορφα που είναι!!! Έτσι οπως τα βλέπω όλα μαζί φαίνονται να έχουν πολλή δουλεια! Φαίνεται όμως οτι την απολαμβάνεις, έχουν μεράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛενάκι ευχαριστώ! Έχουν τα άτιμα χαχα, τελίτσα-τελιτσα στο χέρι, αλλά με κάνουν να ξεχνιέμαι και το ευχαριστιέμαι! Σε φιλώ

      Διαγραφή
  2. Πανέμορφα και ιδιαίτερα!!! Μου αρέσουν τα χειροποίητα δώρα γιατί είναι μοναδικά και αυτό το αισθάνεται και ο παραλήπτης. Γεια στα χέρια σου!!!

    Αγγελική Λενακάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγγελική σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι το χειροποίητο κρύβει πολλά περισσότερα μέσα του... Να είσαι καλά κορίτσι μου! Ευχαριστώ και πάλι!

      Διαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!