Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η Κυριακή των φίλων και οι προετοιμασίες

Η περασμένη Κυριακή ήταν αφιερωμένη στους φίλους. Σε αυτούς τους αγαπημένους μου φίλους που βλέπω πια σπάνια, αλλά που τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε ζήσει και μοιραστεί τόσα και τόσα, ώστε κανένα χρονικό διάστημα δεν είναι αρκετά μεγάλο για να μας απομακρύνει!
Όπως έχω ξαναπεί, η παρέα μας μεγάλωσε και τώρα πια τα νέα μέλη θα βαφτιστούν. Κάπου μέσα στο καλοκαίρι, θα βρεθούμε σε αρκετές βαφτίσεις και το καλύτερο είναι, ότι θα ξανασμίξουμε με την παλιοπαρέα και μάλιστα σε μέρη όμορφα!
Η κολλητή μας η Χριστίνα όμως, που ακόμη δεν έχει αποφασίσει πού θα γίνει η βάφτιση της κόρης της, μας ζήτησε να βρεθούμε όλοι μαζί και να κάνουμε μια βόλτα στην ευρύτερη περιοχή, μήπως κι ανακαλύψουμε μέρη ξεχωριστά.
Ε, μα σε τέτοιες προτάσεις δεν λέμε ποτέ όχι, αφού συνοδεύονται πάντα από ωραίες κουβέντες, πολύ κους κους, γέλιο, καλό φαγητό και καταλήγουν σε... κάτι γλυκό.
Ξεκινήσαμε νωρίς την Κυριακή και ήταν ο καιρός απλά υπέροχος! Μου 'χε λείψει αυτή η λιακάδα, τα ανοιχτά παράθυρα, η μυρωδιά της άνοιξης, το απόλυτο πράσινο και οι φίλοι!


Βρεθήκαμε στο Λευκοχώρι Θεσ/κης, σε έναν τεράστιο χώρο (Λίκνο), γεμάτο με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μόνο που είναι ακόμη νωρίς και ήταν όλα κλειστά. 
Ήπιαμε τον καφέ μας, κάναμε μια βόλτα τριγύρω, εκτεθήκαμε στον ήλιο μπας και συλλέξουμε λίγη βιταμίνη D, χαρήκαμε τη θέα και τον καθαρό αέρα και τελικά καθίσαμε για φαγητό, κρασάκι και κάτι χαλβάδες, καρυδόπιτες, ρεβανί και άλλα τέτοια ασήμαντα που μας έφεραν στο τέλος... Και ναι, αυτή τη φορά έφαγα, δεν αντιστάθηκα!


Τα παιδιά, έτρεχαν ασταμάτητα όση ώρα ήμασταν εκεί, σκαρφάλωσαν στα δέντρα, πλατσούρισαν στα νερά, έπαιξαν στην παιδική χαρά κι έφαγαν ελάχιστο από το φαγητό, μιας και ο νους τους ήταν στο παιχνίδι και το τρεχαλητό.

Το ζουμπουρλό μας, αυτό που θα βαπτιστεί!

Αχ τι να πω... ήταν μια υπέροχη μέρα και την είχα πραγματικά ανάγκη. Εννοείται ότι προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε σε ό,τι αφορά τη βάφτιση της μικρής, οπότε μας βλέπω να οργώνουμε όλη την περιοχή και να ξαναβάζω χαλαρά τα κιλά που έχασα. Τς τς τς κακή επιρροή αυτή η παλιοπαρέα τελικά, αλλά την αγαπώ!

Κατά τ' άλλα τρέχω με το επικείμενο πάρτι.
Μιλάμε για πολλές κορδέλες, πολύ χρώμα, πολλά παντεσπάνια, πολλές δοκιμές, πολλή χειροτεχνία και και και...


Άρχισαν ήδη να καταφθάνουν τα δέματα, από παππουδογιαγιάδες, νονούς, αλλά και φίλους. Πακέτα με δώρα, που κρύβω όπου βρω, για να τους τα δώσω τη μέρα των γενεθλίων τους!


Οι μικροί είναι τρισευτυχισμένοι και ο Φαίδωνας με ρωτάει καθημερινά τι μέρα είναι και πόσες απομένουν μέχρι τα γενέθλιά τους.
Όχι, δεν κρατιέται με τίποτα πια! Άντε λίγο ακόμα έμεινε...

Καλημέρα, έρχεται Σαββατοκύριακο, τι καλά!
Να περάσετε όμορφα όμορφα όμορφα

Litsa

 Επισκεφθείτε το "Home"  στο facebook

9 σχόλια:

  1. Πανέμορφο το μέρος που ανακαλυψατε. Μες το πράσινο και την πέτρα που αγαπώ. Και το εκκλησάκι μικρό και φωτεινό όπως πρέπει να ειναι.
    Καλά έκανες και δεν αντιστάθηκες στα εδέσματα. Δεν πειράζει καλέ. Αυτες οι μικρές απολαύσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής:)
    Αχ Λιτσάκι και εμένα έχει πάρει φωτιά ο πισινός μου με το πάρτι της κόρης μου!!! Το δικό μας την Κυριακή!!! Να τα χαιρόμαστε τα παιδάκια μας και να τα βλέπουμε πάντα τόσο χαρούμενα, όπως τωρα με τις προετοιμασίες των πάρτι τους!!!
    Η κόρη μου τα βράδια από τη χαρά της δεν μπορεί να κοιμηθει:))
    Καλημέρα όλη μερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία η φωτογραφία σου στο αυτοκίνητο!
    Επιτέλους ήρθε η άνοιξη Λιτσάκι και ξεκινάμε και επισήμως τις πολύωρες βόλτες!
    Καλό κουράγιο στις ετοιμασίες σου!
    Φαντάζομαι τι υπερπαραγωγή θα ετοιμάσεις πάλι και ανυπομονώ να δω υπέροχες ιδέες!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το κτήμα Λίκνο το έχω ακουστά!! Φαίνεται πολύ ωραίο μέρος..Και για εκδηλώσεις και για βόλτες!! Μόλις φτιάξει ο καιρός και ανοοίξει κανονικά..λέω να το επισκεφτούμε κι εμείς!! πολλά φιλιά Λίτσα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι όμορφες εικόνες, τι ωραίο μέρος! Άντε να αρχίσουμε τις βόλτες!
    Και χρώματα βλέπω για τις δοκιμές του πάρτυ.. οουου τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Λίτσα!!πολύ όμορφο το Λίκνο μαρεσουν οι χώροι που μπορούν τα παιδια να παίξουν και οι γονεις να πιουν τον καφέ τους ...με το καλό το πάρτυ καλες ετοιμασίες!!!!!και με το καλό η βάφτιση !!!με τα χρυσα χεράκια σου όλα θα γίνουν σούπερ και σιγουρα θα βρειτε τον καλύτερο χώρο ..καλα ψαξηματα!!!!!!!ολα να ειναι όμορφα!!!!!!καλό Σ/Κ
    Τα ζουζούνια σου ειναι γλύκα!!!και εσυ υπέροχη και κούκλα στην φωτο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουάου!!! Λιτσάκι μου είσαι μια κούκλα!!! Χρωματιστή και φραουλένια. Το μέρος φανταστικό. Θα το κλείσουν και για την βάπτιση; Αν είναι adventure park λέω να πείσω την Κατερίνα να πάμε και το Πάσχα που θα έρθω. Τέλειαι!
    Καλή δύναμη στη συνέχεια των προετοιμασιών!!! Ανυπομονούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχ Λίτσα μου δεν το πιστεύω, σήμερα μιλούσαμε με την κουμπάρα μου για καποια μπισκοτα που θα εχω στην βάπτιση του μικρού κι επειδη το επιμέρους θέμα είναι το ουράνιο τόξο σκεφτόμουν αυτό ακριβώς που έκανες με τις κορδέλες!!! Υπέροχο μέρος, ωραίο μαλλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμορφες φωτος.
    Πάντα καλά να περνάτε.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα τι όμορφες εικόνες ταξιδιάρικες είναι αυτές! με τόσο κλεισιμο που έχω φάει μέσα με τα μικρά, με ταξιδεύεις με αυτές τις ομορφιές! περιμένουμε και το πάρτι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ;
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ... ΘΑ ΧΑΡΩ!